Vinterförvaring

Vår Drive on Dock förändrar båtlivet som du vet det.

Med VersaDocks Drive on Dock kan du spendera tid och pengar på sådant som är roligt. DoD underlättar ditt båtliv genom att dra ner på kostnader för båtunderhåll och vinterförvaring, och ger dig tid till annat. Modulerna är pontoner som klarar is, vilket gör att du kan låta din båt vara kvar på sin båtplats, året om.

Hur smidigt som helst!

Så ger DoD dig ett bättre båtliv

VersaDocks Drive on Dock underlättar vintersäsongen för dig som båtägare, och ger dig tid och pengar för sånt som är roligt.

Dessutom skyddas båten och motorn lika effektivt på båtplatsen med hjälp av olika överdrag, som i förvaringslokal.

Med en DoD behåller du båten på båtplatsen, vilket gör att du inte behöver spendera tid på uppläggning. Du sparar dessutom tid för underhållet eftersom att du inte behöver ta dig längre sträckor till förvaringslokaler, och att båten inte konstant ligger i vattnet.

Spara pengar på förvaringskostnad och uppläggningskostnad. Dessa utgifter existerar inte när du har en DoD på din båtplats. Detta är pontoner som klarar is, vilket också gör dem återanvändningsbara. Spendera istället pengar på sådant som är roligt!

Eftersom båten förvaras på din båtplats kan du komma åt den när som helst. Det betyder att du kan starta och avsluta sommarsäsongen precis när du vill! Kanske blir det till och med enstaka höst- eller vinterturer? 

Drive on Dock är enkel att använda med få moment, vilket gör att du enkelt kan ta upp och sätta i båten själv.

Är du trött på att behöva anordna vinterförvaring, upptag och krångligt underhåll år efter år?

Är du redo för ett enklare båtliv? Varje DoD är specifikt anpassad efter just din båtplats. Dessutom monterar vi den åt dig, vart som helst i Sverige!

Kontakta oss så förser vi dig med en kostnadsfri offert.

PRODUKTER

Läs mer om våra produkter

Båten förvaras på din båtplats lika bra som på varvet. Du minskar kostnader för båtunderhåll och vinterförvaring.

En uppblåsbar badplattform som kan användas när man är ute med båten och vill ha mer plats för alla att bada och njuta av båtlivet.

Spara tid och krångel med din segelbåt tack vare DrySail. Båten ligger vid bryggan ovanför vattnet och kan sjösättas på några sekunder.

Evenemang vid eller ute på vattnet kan utvecklas tack vare tillfälliga lösningar från VersaDock.