VersaDock Air – för ett maximerat båtliv.

VersaDock Nyheter

VersaDock Air – för ett maximerat båtliv.

Picture of VersaDock

VersaDock

Behöver du mer plats att koppla av och ha kul på när du är ute med båten? Då är VersaDock Air den perfekta lösningen! Denna uppblåsbara badplattformen ger dig extra yta på vattnet att bada och njuta av båtlivet med vänner och familj. 

VersaDock Air är enkel att installera och packa upp, vilket gör den perfekt för båtägare som vill ha mer plats på vattnet utan att ta upp mycket utrymme på båten. Dessutom, med en stabil dubbellager-dropstitch-konstruktion och anti-halk EVA-däckyta, kan du vara säker på att VersaDock Air är en säker och bekväm plattform att använda på vattnet. Är plattformen svår att komma upp på undrar du kanske då? Inte alls! Med varje VersaDock Air ingår en rostfri badstege för att du enkelt ska kunna ta dig i och ur vattnet.

VersaDock Air finns i två storlekar, 3x2m och 4x2m, och levereras med en elektrisk pump för enkel uppblåsning och nedmontering. Med den elektriska pumpen blåser du upp badplattformen på bara några minuter och lika snabbt kan du sedan tömma den på luft med hjälp av samma pump. Varje VersaDock Air levereras också med en bärbar väska för bekväm transport och förvaring. Allt som allt väger din portabla VersaDock Air, inklusive alla tilläggsprodukter, enbart cirka 30kg. Denna portabla badplattform är så smidig att den till och med kan vikas ihop och blir lika stor som ett godkänt handbagage (jo tack vi har testat).

Så varför nöja dig med begränsad utrymme på båten när du kan ha en VersaDock Air? – Den ultimata lösningen för att maximera din upplevelse på vattnet.

Efter att ha mötts av stor efterfrågan finns nu enbart ett fåtal VersaDock Air kvar i lager. För att säkra leverans innan sommarsäsongen kan du lägga en beställning här nedan: 

Dela:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Vill du veta mer?

Andra inlägg