VersaDock Entreprenör

Hur används VersaDock av entreprenörer?

Tack vare VersaDocks modulsystem av flytblock är plattformarna otroligt anpassningsbara efter varje projekt. Dessutom gör dess höga bärkraft att entreprenader med lätthet kan använda tungt maskineri på annars svåråtkomliga platser. Flytblock kan monteras om efter varje projekt för att enkelt kunna användas igen. Smidigt och enkelt, för dig och din kund!

ponton

Bygg- och renoveringsprojekt

Modulerna gör att du lätt kan bygga eller renovera på svåråtkomliga platser. Dessutom fungerar de som ett perfekt flytblock för byggställningar och maskineri.

Sjötransport

Med VersaDocks moduler är krånglig sjötransport ett minne blott. Tack vare den höga bärkraften kan entreprenader med lätthet förflytta material och utrustning.

Uthyrning

Eftersom VersaDocks moduler kan monteras om när som helst, så är de perfekta för användning vid flera olika typer av projekt. Därför erbjuder vi uthyrning av moduler via oss, eller så kan vi förse dig som har (eller vill börja med) uthyrningstjänst med flytblock! Kontakta oss så snackar vi uthyrning.

Varför ska man välja VersaDock?

Anpassningsbart

Bryggor och pontoner byggda av VersaDock är helt skräddarsydda och anpassade efter båt eller evenemang och krav.

Tidseffektivt

Spara tid och krångel tack vare VersaDock. Båten ligger vid bryggan ovanför vattnet och kan sjösättas på några sekunder.

Miljöeffektivt

VersaDock moduler är 100% återvinningsbara samt klarar av att ligga kvar i vattnet på vintern med is och snö.

Referenser

Vill du veta mer om VersaDock Entreprenör?

Kontakta oss!