Hyra Flytbrygga

De största fördelarna med att hyra flytbrygga av oss

Billigt

Du betalar för det du behöver – en ponton. Kostnaden för transport och etablering behöver inte bli dyrt. Vi kan även transportera färdigbyggda moduler, vilket påskyndar etableringen ytterligare och minskar kostnaden för kunden.

Flexibelt

Flytbryggans form och funktion kan ändras och anpassas under projektets gång. Antigen av kunden själv, eller med kompetens och expertis från VersaDocks egna tekniker.

Snabbt

En 20 meter lång och 3 meter bred ponton, komplett med knape, fendrar och räcke kan färdigställas inom några timmar. Konstruktion och demontering kan göras inom 24 timmar om det behövs. Vi kan ta oss ut med fordon eller båt till platser med begränsat tillgång.

Skräddarsydd

Bryggans storlek, användning och bärkraft anpassas efter behov. En skiss skapas efter en diskussion med varje kund. Våra flytkroppar mäter endast 0,5 – 1m x 0,5 meter i storlek, vilket gör de otroligt flexibla när det gäller att anpassa bryggans storlek.

Pontentiella användningsområden

Vi erbjuder smidig uthyrning av flytbryggor och pontoner för dig som sjöentreprenad eller till event på vattnet. 

Industri

Previous slide
Next slide

Gångvägar

Previous slide
Next slide

Event

Previous slide
Next slide

Vill du hyra flytbrygga eller pontoner av oss?

Våra pontoner har en stor bärkraft och slittålighet vilket gör att de lämpar sig otroligt bra för tungt maskineri. Slipp krångel med en tung, osmidig betongbrygga, hyr flytbrygga av oss istället! 

Tack vare den smidiga monteringsprocessen kan vi komma ut till dig, montera och serva bryggan till ett bra pris. Vi är dessutom en av de få leverantörer som innehar ISO-9001 kvalitets- och JOSCAR ackreditering, vilket gör att du kan känna dig trygg med våra pontoner.

Beroende på dina behov och utformningen av din önskade flytbrygga kan vi leverera en färdig ponton på våra kranbilar. Vårt mål är att snabbt och effektivt leverera och installera bryggan utan att kompromissa med säkerheten eller användbarheten.

Våra flytbryggor utvecklades ursprungligen för marinbranschen/byggbranschen och kan prestera i de mest krävande hamnapplikationerna, vilket har bevisats över hela världen. Oavsett om det handlar om ytterligare förtöjning, åtkomstbehov eller vid transporter.

Pontonerna har en säker belastning på 175 kg per kvadratmeter i enkel höjd eller 350 kg i dubbel höjd, med en maximal lastkapacitet på 350 kg och 650 kg i respektive konfigurationer. Till och med en ponton i enkel höjd på 6 m x 8 m kan bära över 8 ton maskineri.

Standardytan på pontonerna är hållbar och slitstark. För varmt arbete kan ytan täckas med en säker metallklädsel för att undvika skador från gnistor. Detta möjliggör nästan allt arbete precis intill din arbetsplats vilket i sin tur ökar säkerheten samtidigt som det minskar tidsåtgång och kostnader.

Vår flytbrygga kan installeras mycket snabbt. En ponton på 20m x 3m komplett med knape, fendrar och räcken kan vara färdig att användas inom några timmar. Dessutom kan etablering och demontering kan ske inom 24 timmar om det behövs. Pontonerna kan även hyras månader i sträck.

Våra modul-bryggor erbjuder en perfekt lösning som flytande gångvägar för att möjliggöra gångtrafik över sjöar, hamnar, floder och kanaler, eller varhelst tillfällig tillgång behövs. Pontonens flytkraft gör det möjligt att säkert transportera många gångtrafikanter över omfattande vattensträckor och kan även breddas och förstärkas för att möjliggöra fordonsåtkomst om så behövs.

Vårt modulsystem gör det möjligt för oss att bygga tillfälliga förtöjningar och bryggor nästan var som helst, hur som helst, på relativt kort tid. Oavsett om det är extra pontoner inom en befintlig marina eller att effektivt skapa en helt ny marina på en sjö eller flod. Finns det vatten och båtar som behöver någonstans att förtöja, så kan vi hjälpa till.

Våra bryggor har använts som flytbrygga på en mängd olika sportevenemang. Oavsett om det är en ingångs- eller utgångspunkt för en triathlon, en VIP-visningsplattform för seglingsevenemang eller till och med en startplattform; modul-systemet är helt flexibelt och kan konfigureras helt enligt dina behov

Ladda ner vår PDF

Referenser

Vill du veta mer om våra flytbryggor för uthyrning?

Kontakta oss!