Referenser

VersaDock monteras över hela Sverige

Vi kommer dit du är! Från längst upp i norr, till längst i söder kan vi montera våra plattformar till dig. På denna sidan kan du läsa mer om några av våra tidigare projekt.

Drive on Dock i Stockholm - Sverige

Hos XL Marin i Stockholm har vi installerat en Drive on Dock för motorbåt. Det erbjuder torrförvaring till nya aluminum och RIB båtar som XL Marin vill visa upp, och slippa pågående båtunderhåll för. Kontakta oss eller XL Marin om du vill testa en Drive on Dock. 

Sommarställe i Småland - Sverige

På vackra vallsjön i Småland har vi etablerat en skräddarsydd badbrygga där kunden kan ta sig ut från tomten och det långgrunda. Därmed har kund ett krav att bryggan ska demonteras varje vinter – perfekt med en lätthanterlig modul-brygga. 

Nästa år ska bryggan utvecklas vid köp av en båt och då blir badbryggan en Drive on Dock samtidigt. 

Båtförvaring på Västkusten - Sverige

I närheten av Marstrand har vi installerat en Drive on Dock med förlängning ut från privata stranden. Kunden undviker att behöva dra upp sin motorbåt på trailern efter varje tur, istället ligger båten torr och säker på sin DryDock utanför huset redo för nästa äventyr.

Drive on Dock utanför Oslo - Norge

Utanför Oslo har levererat en liten men mäktig DryDock till kundens nya motorbåt. Tack vare torrförvaringen kan båten ligga på båtplatsen året om. Mindre båtunderhåll krävs och flera spontana båtturer blir det istället. 

Skräddarsydd brygga i Bro - Sverige

Kundens behov: en brygga som vi kan demontera och ta upp på vintern. Här installerade vi en modul-brygga som kunden sedan ska montera på trall och säkra en landgång till. Tack vare det lätthanterliga modulsystemet kan kunden demontera bryggan själv utan problem efter sommaren. 

Coming Soon - Marstrand

I samarbete med Brandt Båt kommer vi installera en Drive on Dock för att presentera senaste modellen från Northstar Ribs.

Ett bekymmerfritt sätt för båthandlare att erbjuda provkörning utan att båten ska drabbas av beväxning. 

Kontakta oss eller Brandt Båt för att boka provkörning.

Varför ska man välja VersaDock?

Anpassningsbart

Bryggor och pontoner byggda av VersaDock är helt skräddarsydda och anpassade efter båt eller evenemang och krav.

Tidseffektivt

Spara tid och krångel med din båt tack vare VersaDock. Båten ligger vid bryggan ovanför vattnet och kan sjösättas på några sekunder.

Miljöeffektivt

VersaDock moduler är 100% återvinningsbara samt klarar av att ligga kvar i vattnet på vintern med is och snö.

Samarbetspartners