VersaDock Drive on Dock – ett enklare båtliv.

VersaDock Nyheter

VersaDock Drive on Dock – ett enklare båtliv.

Picture of VersaDock

VersaDock

Har du tröttnat på att slösa både tid och pengar på krångligt båtunderhåll? Då är det dags att tänka utanför boxen och skaffa dig en Drive on Dock från VersaDock! Glöm dyr vinterförvaring och krångligt båtunderhåll – med en Drive on Dock kan du enkelt och smidigt förvara din båt året runt direkt vid din brygga eller båtplats.

Men vad är det som gör VersaDocks Drive on Dock så speciell? Jo, våra lätta men slitstarka flytmoduler är skräddarsydda efter dina specifika behov och individuellt anpassade efter din båt och båtplats. Dessutom är våra moduler ackrediterade för tuffa nordiska förhållanden och en miljövänlig lösning som kan återvinnas med hjälp av vår samarbetspartner Stena Recycling.

När du väljer VersaDocks Drive on Dock, väljer du en kostnadseffektiv lösning som minskar utgifterna för både båtunderhåll och vinterförvaring. Du får också en stabil plattform så du kan arbeta med eller runt din båt även på vattnet. Låter för bra för att vara sant eller hur? (video på hur man gör) 

Vår Drive on Dock en modern och hållbar lösning som är lättare än traditionella trä- och betongbryggor. Dessutom är denna båtbrygga anpassningsbar och kan enkelt modifieras om dina behov skulle ändras. Hur mycket vikt klarar en Drive on dock undrar du kanske då? Du kan förvara båtar upp till 3000 kg och du skyddar dessutom skrovet mot tillväxt, vilket innebär att bottenmålning inte längre behövs. Med andra ord minskar du kostnaderna för både reparationer och bränsleförbrukning på grund av motstånd från tillväxt på skrovet.

Så vad tvekar du på? Ett enklare båtliv väntar. Passa på att ta kontakt och få en skräddarsydd offert, helt kostnadsfritt. I offerten ingår en tydlig ritning för din specifika Drive on Dock, beskriving av anslutande delar och beräkning av möjliga tillbehör. Låt oss hjälpa dig att förvandla din båtupplevelse till något smidigt, bekvämt och roligt!

Dela:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Vill du veta mer?

Andra inlägg